Området

Applebys Plads er placeret i hjertet af det sydlige Christianshavn

Hvor livet langs kanalerne lystigt flyder forbi. Kvarteret er en historisk nerve, hvilket de charmerende huse fulde af farver og de skæve brostenstræder virkelig vidner om.

Selve Applebys Plads bærer da også historien i sig, da den er opkaldt efter Christian 6.’s rebslager, Peter Appleby, der havde sin virksomhed med tov og reb her i slutningen af 1700-tallet.

Den dag i dag kender man dog bedst området som et bindeled mellem Langebro, Inderhavnen og Christianshavns Kanal, om end kvarteret stadig er en “ukendt” lille oase med få forbipasserende taget den centrale beliggenhed i betragtning.

For enden af pladsen, dér hvor kanalen møder havneløbet, står Cirkelbroen smukt opført og skaber forbindelse mellem Christiansbro og Christianshavn. Langs vandkanten kan man herfra følge det hyggelige stisystem til begge sider.

I smørhullet omkranset af Christianshavns kanal, den grønne vold og Havneløbet

Mod øst venter centrum af Christianshavns bydel med adgang til metroen, indkøbsmuligheder og et hurtigt smut til indre By via Knippelsbro.

Til den anden side går man under selve Langebro med mulighed for at dreje af før og spadsere sig en tur omkring Stadsgraven. Men man kan også fortsætte hen til Bryggens altid livfulde Havnepark, hvor københavnerne nyder forskellige aktiviteter i solen eller hopper i vandet fra udspringstårnet ved Havnebadet.

Langs langebro ligger cykelbroen, lille langebro, som kan bringe dig til rådhuspladsen på blot fem minutter.

Kvarterets helt nære miljøer er en kilde til evig inspiration, der veksler mellem historiske gader, havnepromenade, naturstier langs Voldene og et stemningsfuldt udvalg af caféer og unikke specialforretninger.

Alt sammen tæt omsluttet af kanalernes evige flow.